logo-tachapply1-1536x514.jpg
TechApply Logo Transparant PNG.png
TechApply Beeldmerk Vector EPS-01.png

< WHAT JOB ARE YOU

LOOKING FOR? />

Netwerkbeheerder

Netwerken

Centric

Vanaf:

01/02/21

Netwerkbeheerder

Ben jij de Windows guru die wij zoeken? Iedere detacheerder heeft vacatures openstaan voor een systeembeheerder, niets bijzonders dus. Maar bij Centric is het meer dan zomaar een baan. Jij kan echt een verschil maken in het draaiend houden van de “BV Nederland”. Zo kan het zijn dat je bij de Nederlandse Bank het betalingsverkeer zeker stelt, bij een grote supermarkt keten zorgt dat de vakken gevuld kunnen blijven of bij een grote fabriek ergens in het zuiden van het land zorgt dat er machines gebouwd kunnen worden die zorgen voor de next-generation chips. Dus bij Centric kan jij meehelpen de toekomst van Nederland vorm te geven.

Hoezo impact maken?

Is het altijd heldenwerk? Nee zeker niet. We proberen er voor te zorgen dat je altijd uitdagende klussen hebt op een uur rijden van huis maar het kan gebeuren dat je net even wat verder moet rijden of dat je in het begin wat basis taken moet uitvoeren.

Maar zoals met alles geldt:

je hebt je eigen toekomst in handen. Verder kenmerkt het jouw nieuwe werkgever dat je kans kan zien die andere niet zien. We zijn allemaal ondernemers bij Centric dus grote kans dat we open staan voor jouw input.